Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Sexy ala (wo)men

SEXY ALA (WO)MEN ...

Μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει την πεποίθηση πως το sexy style προέρχεται μόνο από ένα κολλητό μαύρο φόρεμα ή ίσως από μία κοντή pencil φούστα ..! Ίσως ήρθε η ώρα λοιπόν να νιώσουμε in fashion και sexy με άλλο τρόπο απ' ότι το συνηθισμένο ...(μάλλον θα χρειαστεί να "δανειστούμε"μερικά ρουχαλάκια του μπαμπάκα μας ή του αγοριού μας ..δεν θα το καταλάβουν πιστέψτε με).

Ανδρόγυνο Style  ...

Αυστηρό , σοβαρό αλλά ταυτόχρονα Sexy , το tuxedo look το έχουν επιλέξει πολλές star από το κόκκινο χαλί για εντυπωσιακές εμφανίσεις . Και όταν λέμε tuxedo look εννοούμε τις γνωστές σε όλους μας λευκές μπλούζες συνδυασμένες με cigarette παντελόνι και oxford παπούτσι . Φυσικά, υπάρχουν πάρα πολλές παραλλαγές του ανδρόγυνου outfit . Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές 

  • Blazer dress (σακάκι φόρεμα)  . Εάν είσαι από εκείνες που δεν έχουν πολύ  μεγάλο στήθος το Blazer dress σίγουρα θα σου στρώνει υπέροχα . Μπορείς να το συνδυάσεις με minimal τσάντα .TIPS: θα μπορούσες να "δανειστείς" ένα ανδρικό σακάκι ,να προσθέσεις μια ζώνη στην μέση και να φορέσεις ένα σορτσάκι του ίδιου χρώματος .Το αποτέλεσμα θα ήταν εξίσου εντυπωσιακό και sexy. 

  • Τιράντες : άκρος boyfrend outfit , δίνουν μια άλλη νότα στο style σου . Συνδυάστε τες με pencil φούστα , boyfriend ή ψηλόμεσο παντελόνι (jean -υφασμάτινο) . 

  • boyfriend παντελόνι : To boyfriend παντελόνι συνδυασμένο με μεσάτο σακάκι και γόβα στιλέτο σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στην απογευματινή σου βόλτα.. 

  • Κουστούμι :  Σακάκι με ένα ψηλόμεσο παντελόνι . Εδώ προβάλουμε ένα πιο σοβαρό ύφος αλλά εξακολουθούμε να φαινόμαστε sexy !! 




Δοκίμασε και εσύ το ανδρόγυνο style ...ότι ρούχα και να επιλέξεις να γνωρίζεις ότι η θηλυκή σου πλευρά πάντα θα βγαίνει στην επιφάνεια .