Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ !!!

ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ !!!

Ύστερα από την κυριαρχία του skinny jean επιτέλους βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια τα παντελόνια της δεκαετίας '70s . Τα λεγόμενα καμπάνα jeans.
Τα παντελόνια με καμπάνα στο τελείωμα κολακεύουν κάθε γυναικείο σωματότυπο
 πιο συγκεκριμένα:
  1. Ο σωματότυπος Αχλάδι
  2. Η Boot-cut γραμμή τους αποτελεί την ιδανική επιλογή παντελονιού για σώματα με τονισμένη περιφέρεια. Καταφέρνουν να δείξουν τη σιλουέτα σας ψιλόλιγνη, σμιλεύοντας έξυπνα τους γοφούς και τους μηρούς.
  3. Ο σωματότυπος Κλεψύδρα
  4. Οι καμπύλες του σώματός σας αναδεικνύουν μοναδικά το στυλ αυτού του παντελονιού. Τονίζει τη μέση σας και λεπταίνει οπτικά την υπόλοιπη σιλουέτα σας.
  5. Ο σωματότυπος Μήλο
  6. Εξισορροπεί με μοναδικό τρόπο το πάνω μέρος του σώματος – το οποίο στην περίπτωση σας είναι και πιο τονισμένο – δίνοντας έμφαση στο κάτω μέρος.
Τα τζιν καμπάνα είναι ένας μοδάτος τρόπος να εξισορροπήσεις μια γεμάτη σιλουέτα γιατί δημιουργούν έναν περισπασμό ανάμεσα στους μηρούς και το χαμηλότερο μέρος των ποδιών. Ακόμη ένα θετικό για τα παντελόνια αυτά είναι πως δείχνουν το πόδι σας λιγνότερο και κυρίως ψηλότερο .

Πως μπορούμε να τα φορέσουμε ;
1. Στο γραφείο τα φοράτε με:
Σουέτ ψηλοτάκουνα μποτίνια, ένα blazer, το κλασικό πουκάμισο, μια boxy τσάντα σε ένα ουδέτερο χρώμα και ένα φουλάρι ίσως, ολοκληρώνουν την επαγγελματική σας εμφάνιση.
2. Στη βραδινή σας έξοδο τα φοράτε με:
Ένα γούνινο πανωφόρι, ένα λεπτό μεταξωτό πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό και ψηλοτάκουνα με Τ λουράκι.
3. Σε μια ημιεπίσημη εμφάνιση φορέστε τα με:
Ένα μάλλινο τουΐντ σακάκι, κάποιο λεπτό μάλλινο πουλόβερ – όπως ένα ζιβάγκο – και κάποιο αξεσουάρ με ένα ιδιαίτερο print.
4. Σε μια casual εμφάνιση φορέστε τα με:
Ένα φαρδύ παλτό σε neutral απόχρωση και ένα καρό πουκάμισο, συνδυασμένα με ταμπά αξεσουάρ.
5. Το Σαββατοκύριακο φορέστε τα με:
Boho luxe κομμάτια. Τα κρόσσια γενικότερα – σε ρούχο ή αξεσουάρ – θα δέσουν μοναδικά με ένα παντελόνι καμπάνα. Έπειτα οι μακριές ζακέτες, τα πόντσο και οι κάπες συνωμοτούν μαζί τους στο απόλυτο 70s look.