Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ !

ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ !

Το καπέλο είναι ένα αξεσουάρ το οποίο εμείς οι Ελληνίδες το αποφεύγουμε στην καθημερινοτητά μας , φοβούμενες σαν να ζητάμε την προσοχή . Και η αλήθεια είναι πως ένα καπέλο πάντα θα τραβάει τα βλέμματα ! Πάντα  δίνει μια ξεχωριστή πινελιά στο style μας . Ειδικότερα εάν έχουμε επιλέξει ένα ομοιόμορφο σύνολο τότε το καπέλο έρχεται και απογειώνει το outfit μας .

Εάν επιλέξεις για αξεσουάρ το καπέλο τότε φρόντισε να το συνδυάσεις με παρόμοιες αποχρώσεις ώστε να μην είναι ''too much " και δείχνει άσχετο με το υπόλοιπο σύνολο . Το συγκεκριμένο αξεσουάρ δηλώνει την δυναμικότητα  του χαρακτήρα , για τον λόγο αυτό οι πιο ''τολμηροί '' το επιλέγουν ...τότε γιατί όχι και εσύ ;
Βρες το ιδανικό μέγεθος για εσένα . Τα πιο μικρά σε μέγεθος είναι περισσότερο safe επιλογή εάν προτιμάς το πιο κλασσικό  style .Καλό θα ήταν όταν επιλέγεις το καπέλο για το outfit σου να μην επιλέγεις τα σκουλαρίκια διότι έτσι θα έχουμε ένα αρκετά ''φορτωμένο'' αποτέλεσμα  . Το ιδανικό style για τα καπέλα είναι το boho. 'Eνα maxi jean φόρεμα ή floral θα ήταν ένας must συνδυασμός , ακόμη και τα παντελόνια καμπάνα σίγουρα θα ''στεκόντουσαν'' τέλεια σε ένα fedora hat. Τέλος , αν ανήκεις στις πιο εκκεντρικές παρουσίες, ‘παίξε’ με τα χρώματα και τα σχέδια, και τόλμησε τα μεγάλα καπέλα που παραπέμπουν σε εποχή και στιλ Brigitte Bardot. Και μην ξεχνάς ότι το πιο σημαντικό είναι να ντύνεσαι ακριβώς όπως νιώθεις και όχι το αντίστροφο!
Αν ακολουθήσεις τους παραπάνω ''χρυσούς'' κανόνες  τότε σίγουρα όλοι θα σου ''βγάλουν το καπέλο ''