Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Τα 5 καλύτερα fashion trends για Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016

ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ FASHION TRENDS ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Σίγουρα τα floral φορέματα και οι μεταλιζέ αποχρώσεις στα παπούτσια θα είναι must have για φέτος , αλλά υπάρχουν 5 fashion trends τα οποία σίγουρα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας ..μιας και έχουν τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον των σχεδιαστών  όσο και πολλών fashion blogers ανά τον κόσμο . 
Ας πάμε να ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά λοιπόν..

Τσάντες: IT'S TOPS and BUCKET BAG

Οι τσάντες it's tops και οι bucket bag (τσάντα καλάθι ) φορέθηκαν πολύ στις φετινές πασαρέλες γνωστών οίκων όπως για παράδειγμα Louis Vouitton και Dior . Eίναι 2 τσάντες πολύ ευκολοφόρετες που μπορείς να τις φοράς όλη την ημέρα . Η it's tops bag μπορεί να κρατηθεί στον αγκώνα μας ή απλά μπορούμε να την κρατήσουμε στο χέρι μας . Η μικρή λαβή της είναι ένας ευγενής νικητής της φετινής σεζόν . Η bucket bag είναι μία ευρύχωρη τσάντα με απλό σχήμα  ''καλαθιού '' . Μπορούμε να την βρούμε στην αγορά με προστιθέμενη σούρα ,σε σχήμα γεωμετρικό ή και με μικρές λεπτομέρειες επάνω της .

Sneakers με όλα τα ρούχα.

Αρκετά πρωτοποριακό το συγκεκριμένο style . Αν είσαι από τις γυναίκες τις οποίες λατρεύουν τα ψηλοτάκουνα λυπάμαι αλλά θα στο χαλάσω ( * είμαι και εγώ μία από αυτές  ) φέτος ήρθε η σειρά τον sneakers για να κλέψουν την παράσταση. Τόλμα να τα φορέσεις με οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς .  Από κοντό μαύρο φόρεμα  μέχρι και σακάκι με jean παντελόνι . JUST DO IT .

Έξω οι ώμοι .

Ένα πολύ sexy κομμάτι της φετινής σεζόν είναι οι μπλούζες ή ακόμη και φορέματα με τους ώμους έξω . Κολακεύουν αρκετά τις γυναίκες με λεπτά μπράτσα και τα αναδεικνύουν .Σίγουρα θα απογειωθούν Άνοιξη-Καλοκαίρι . 

Αξεσουάρ στην παλάμη .

Μεγάλες ανατροπές γίνονται τα τελευταία χρόνια στην μόδα για τα κοσμήματα. Μια νέα τάση κατέφτασε και είναι αυτή που θέλει τα βραχιόλια να φοριούνται στην παλάμη και όχι στον καρπό. Σε συνδυασμό με πολλά δαχτυλίδια το αποτέλεσμα θα είναι souper μοντέρνο .

ΚΑΡΟ ΡΟΥΧΑ 

Αυτή είναι από τις τάσεις που λέγαμε πως απλά ανανεώθηκαν. Δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά μια σταθερή αξία είτε το συγκεκριμένο σχέδιο είναι στην φούστα σου είτε στο πουκάμισο σου.