Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

LOVE RED...

LOVE RED...

Το κόκκινο είναι ένα ζωηρό χρώμα που εκδηλώνει την δυναμικότητα και το πάθος . Ακόμη, είναι από μόνο του εντυπωσιακό άρα σίγουρα θα μπορούσε να συνδυαστεί με ένα πιο απλό outfit . Διαλέξτε κάτι διακριτικό χωρίς υπερβολές . 

Κόκκινα παπούτσια :

Εάν θέλεις να φορέσεις κάτι έντονο αλλά όχι κοντά στο πρόσωπο σου τότε τα κόκκινα παπούτσια είναι μια πολύ καλή επιλογή . Συνδυάζονται τέλεια με μπλε , άσπρες και γκι αποχρώσεις . Ένα από τα ιδανικότερα outfit είναι το total black συνδυασμένο με κόκκινο παπούτσι .Είτε είναι μπαλαρίνα , γαλότσα ή γόβα στιλέτο ..το κόκκινο παπούτσι ταιριάζει τέλεια με ένα total black style.


Κόκκινη τσάντα :

Η κόκκινη τσάντα είναι ένα εύκολο αξεσουάρ το οποίο δεν σε δεσμεύει με το υπόλοιπο look σου διότι δεν χρειάζεται να την φοράς όλη την ημέρα επάνω σου. Η κόκκινη τσάντα μπορεί να δώσει ένταση σε ένα σκοτεινό outfit . 


Κόκκινο καπέλο :

Τόλμησε το και δεν θα χάσεις ! Το κόκκινο καπέλο παραμένει in . Είναι μια από τις πιο δυναμικές επιλογές που θα μπορούσες να φορέσεις . Με ένα jean , άσπρη μπλούζα και γκρι ζακέτα σίγουρα θα έκλεβε την παράσταση ! 



Κόκκινο σακάκι : 

Το κόκκινο σακάκι μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι για την άνοιξη του 2016 . Μπορείς να δημιουργήσεις άπειρα outfits με αυτό, όπως για παράδειγμα Rock και Retro . Επέλεξε jean παντελόνι με άσπρο πουκάμισο για ένα πιο street style outfit .