Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Παπούτσια Άνοιξης 2016...

Παπούτσια Άνοιξης 2016 ...

Επιτέλους άλλαξε ο καιρός και ο ήλιος είναι στα high του . Ήρθε η ώρα να φορέσουμε ελαφριά ρούχα και να αντικαταστήσουμε τα χειμωνιάτικα παπούτσια μας . 
Αλλάζει ο καιρός , αλλάζει η διάθεση ..αλλάζει και το look μας !
Παρακάτω θα ανακαλύψετε μερικά από τα top παπούτσια της Άνοιξης 2016 ...

SNEAKERS STYLE


Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα , τα sneakers είναι must have για φέτος .Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με άπειρους outfits . Ειδικότερα τα άσπρα sneakers ταιριάζουν εύκολα με οποιαδήποτε look και εάν επιλέξετε. Σας δίνουν την δυνατότητα να είστε ξεκούραστες , άνετες και πάνω από όλα να παραμένετε in fashion .

METALLIC SHOES 



Ειδικότερα φέτος τα metallic παπούτσια είναι ένα must have κομμάτι ...
Γενικότερα αντιμετωπίστε τα σαν μια ουδέτερη απόχρωση . Είτε επιλέξετε πιο boho look είτε ανδρόγυνο το σίγουρο είναι ότι θα λάμπε τε ολόκληρη !!!

Booties 


Είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της μόδας.
Ευκολοφόρετα , ταιριάζουν με τα περισσότερα style. Τα μποτάκια την άνοιξη δίνουν μια πιο western νότα στο style μας .

High heels

Οι ψηλές γόβες είναι η προτιμότερη  επιλογή για να μπορέσεις να αναδείξεις το outfits σου ακόμη περισσότερο . Λεπτεπίλεπτα λουράκια που αγκαλιάζουν το πόδι  ...απλό λουράκι που δένει στον αστράγαλο... ότι πιο sexy της φετινής σεζόν

ESPADRILLES


Ένα άνετο και μακράν Ανοιξιάτικο παπούτσι που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Εδώ και 2 χρόνια σχεδόν οι εσπαντρίγιες υπάρχουν στις περισσότερες ντουλάπες . Τολμήστε τες !!!

ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ 


Ένα από τα πιο άνετα παπούτσια !
Διαλέξτε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και συνδυάστε τα χωρίς δεύτερη σκέψη με ένα casual ή ένα office look . Επιλέξτε τες σε ουδέτερη , πολύχρωμη ή navy απόχρωση για άπειρους συνδυασμούς !!