Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Εμείς τα κορίτσια του "δρόμου" ...

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ "ΔΡΟΜΟΥ"

Street style look ...όλες λίγο πολύ πάντα θέλουμε να έχουμε ένα πιο άνετο και σε πολλές περιπτώσεις καθημερινό look ...
Διότι μπορεί το βράδυ να ντυνόμαστε πολύ παραπάνω από ότι το πρωί αλλά τα πρωινά δεν χρειάζεται να παύουμε να φαινόμαστε φρέσκιες και ανανεωμένες ! Ένα άνετο αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό look το πρωί είναι ότι πρέπει ! Είναι σημαντικό να μην παραμελούμε το εαυτό μας . Για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό street style look δεν χρειάζονται υπερβολές , απλά σωστοί συνδυασμοί..

Παρακάτω θα δούμε μερικές από τις επιλογές  που έχουμε σε παπούτσια , ρούχα και αξεσουάρ για Άνοιξη κ' καλοκαίρι .

ΚΑΡΟ 

καρό πουκάμισο συνδυασμένο με jean παντελόνι ή shorts μαζί με μαύρη τσάντα και μαύρο γιλεκάκι θα ήταν σίγουρα ένα εντυπωσιακό street style outfit !!

ακόμη το καρό πουκάμισο μπορούμε να το δέσουμε στην μέση μας για να δώσουμε περισσότερο ένταση στο street look μας.
Το καρό παντελόνι είναι και αυτό μία από τις επιλογές μας . Συνδυασμένο με λευκή μπλούζα και μαύρη τσάντα δημιουργείτε ένα "συμμαζεμένο" chic street outfit !!

SNEAKERS


Με τα sneakers μπορούμε να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς . Φούστα με geometrical shapes , jean πουκάμισο και sneakers θα ήταν ένα υπέροχο σύνολο για την απογευματινή μας βόλτα !

Για ένα πιο επίσημο σύνολο θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε σακάκι (κατά προτίμηση ανοιχτή απόχρωση ) μαζί με άσπρα sneakers και μονόχρωμο μπλουζάκι .., 

Το μαύρο φόρεμα συνδυάζεται τέλεια με άσπρα sneakers και ένα πουκάμισο δεμένο στην μέση...τολμήστε το !!

 ΖΕΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 




Ένα κίτρινο μπλουζάκι σε συνδυασμό με jean παντελόνι και nude τσαντάκι ή και σκουρόχρωμο θα απογειώσει το outfit μας και θα του δώσει ένταση !
 jean παντελόνια
\





Το jean παντελόνι είναι το πιο εύκολο κομμάτι που υπάρχει στην ντουλάπα μας. Μπορούμε να το συνδυάσουμε εύκολα επιλέγοντας απλά ένα άσπρο μπλουζάκι μέχρι και πουκάμισο. Ακόμη, μας δίνει την  δυνατότητα να "παίξουμε"μαζί του .Γενικά αγαπάμε jean !!! Just do it !

Heels...


Τα τακούνια σοβαρεύουν το street style μας και δίνουν μια πιο chic πινελιά . Ανασηκώνουν το σώμα μας και έτσι αναδεικνύεται περισσότερο το outfit μας .
Μπορούμε να παίξουμε με τα χρώματα και να δημιουργήσουμε έναν καινοτόμο συνδυασμό !

Τολμήστε , δημιουργήστε , παίξτε ... η μόδα δεν χρειάζεται οδηγίες ...χρειάζεται φαντασία !!!