Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ατελείωτες βόλτες ...τρελές φιλίες

Ατελείωτες βόλτες...τρελές φιλίες!



Ξυπνάς το πρωί και απλά χρειάζεσαι μια βόλτα . Θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό και διασκεδαστικό ταυτόχρονα. 
Να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα σου βρε παιδάκι μου ! 
Ε ναι λοιπόν ...να το κάνεις ! Μην χάνεις στιγμή , η ζωή υπάρχει για να την διασκεδάζεις με όποιο τρόπο μπορείς ! Αυτό έκανα και εγώ . Ένα απλό τηλεφώνημα στην κολλητή σου και όλη η ημέρα αλλάζει σε λίγα δευτερόλεπτα, από κάτι μουντό και μίζερο που έχεις στο μυαλό σου ξαφνικά η ψυχολογία σου αλλάζει ...βλέπεις παντού όμορφα χρώματα και ζωντανά χαμόγελα !!
Αυτό θέλει η ζωή !

-Πάμε βόλτα στα σοκάκια της πανέμορφης Θεσσαλονίκης
Φυσικά και η απάντησή της ήταν ΝΑΙ !!

Συνδυάσαμε τα ρούχα μας , πήραμε την φωτογραφική μηχανή και ξεκινήσαμε την βόλτα μας ...


 Εδώ είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση για το που μπορούμε να πάμε να φάμε το παγωτάκι μας . Φυσικά και η τρίτη της παρέας δεν έχασε την ευκαιρία να μας αποθανατίσει !
Ζήτησα λοιπόν από τις φίλες μου να με πάνε σε διαφορετικά μέρη από τα συνηθισμένα (όπως λευκός πύργος , παραλιακή κλπ) . 




... και όμως τα βρήκαμε . Θα μου πείτε τι όμορφο έχει μια νεόχτιστη οικοδομή ;; Και όμως , όπου και εάν κοιτάξουμε τριγύρω μας θα βρούμε όμορφες πινελιές επάνω στα πιο "άσχημα" αντικείμενα που υπάρχουν. 
Το θέμα είναι από ποια οπτική γωνία τα κοιτάζουμε !




Πόσο εντυπωσιακό είναι να βρίσκεις ένα παραδεισένιο εκκλησάκι γεμάτο δέντρα και πράσινο στην μέση μιας τσιμετνούπολης ;; Σύγχρονο και παλιό ... βρίσκουν την ισορροπία τους μέσα σε μια πόλη . Την πόλη με το όνομα Θεσσαλονίκη !


Φυσικά η φύση ξέρει να προσθέτει ότι λείπει σε κάθε ανθρώπινη δημιουργία ! Πάντα το πράσινο θα είναι το χρώμα που θα προσφέρει την ζωή επάνω σε αυτό τον πλανήτη ...

Ζήστε ...αισθανθείτε ...αγαπήστε ...η ζωή είναι τόσο όμορφη που δεν πρέπει να χάσετε ούτε λεπτό της !