Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Summer Flowing Look 2016

Summer Flowing Look 2016

Το καλοκαίρι είναι μία από τις αγαπημένες μας εποχές , ο ήλιος φωτεινός και λαμπερός εμφανίζεται στο πιο ψηλό σημείο του ουρανού , η θάλασσα γαλάζια και ήρεμη σαν λάδι , οι παραλίες ζωντανεύουν ξαφνικά με τα γέλια και τις φωνές μικρών παιδιών . Μια εποχή γεμάτη ζεστή ατμόσφαιρα . Μήπως όμως είναι υπερβολικά ζεστή ; 
Το καλοκαίρι μας μπορεί να γίνει ακόμη πιο απολαυστικό , εάν επιλέξουμε και τα κατάλληλα αέρινα ρούχα για να μας προσφέρουν την πλήρης ευχαρίστηση αυτής της μαγευτικής εποχής .

Παρακάτω θα ανακαλύψετε 4 μοναδικά κομμάτια του καλοκαιριού που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε την αέρινη πλευρά του !

WHITE DRESS



Το λευκό είναι το δεύτερο όνομα του καλοκαιριού , μακρυά φορέματα σε λευκές αποχρώσεις στολισμένα με καφέ , μπεζ και πολύχρωμες πινελιές δίνουν πνοή στο white dress  . Το καφέ χρώμα αγαπάει πολύ το άσπρο . Μια καφέ ζώνη σε ένα total white look θα ήταν από τις καλύτερες επιλογές .

Flowing pants


και εδώ σας παρουσιάζω ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της προσωπικής μου ντουλάπας , η μια και μοναδική παντελόνα είναι ένα top κομμάτι του καλοκαιριού . Μπορείς να την φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας . Είτε floral είτε μονόχρωμη μπορείς να την συνδυάσεις εύκολα και γρήγορα !

MAXI SKIRT 



...φυσικά και δεν ξεχνάμε την αγαπημένη μας maxi skirt ! Αέρινες φούστες σε άπειρες αποχρώσεις μπορούν να σου απαντήσουν στην δύσκολη ερώτηση "τι να φορέσω σήμερα ;" . Η γήινες αποχρώσεις είναι οι αγαπημένες μου και λατρεύω να τις συνδυάζω με flowing πουκάμισα σε άσπρες και τιρκουάζ αποχρώσεις  

ONLY KIMONO

Τα κιμονό είναι η τελευταία πινελιά για να ολοκληρώσεις το outfit σου . Μοναδικό κομμάτι που δύσκολα λείπει από την ντουλάπα σου . Ένα εντυπωσιακό πανωφόρι πάντα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μοναδική ... δεν χρειάζονται ιδιαίτερες σκέψεις , το φοράς και... έφυγες !


Ήλιος  θάλασσα  Αμμουδιά  Αύρα ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ