Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ROCK and SUMMER !

ROCK and SUMMER  !

Το rock look είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια πολλών γυναικών . Και φυσικά στο προσωπικό μου look υπάρχει πολύ ψηλά στις επιλογές ! 
Είναι μία εκκεντρική επιλογή, άγρια μεν αλλά και sexy δε .
 Προβάλει την άγρια ομορφιά της γυναίκας , την δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση της .
Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι άπειροι με το rock style !
 Χειμώνα καλοκαίρι μπορείς να "ρίξεις " μια rock πινελιά στο outfit σου ! Φυσικά με μέτρο πάντα ! 
Το rock είναι ένα πολύ "δυνατό " ντύσιμο που δεν χρειάζεται υπερβολές !

 Για πάμε να ρίξουμε μια ματιά για να δούμε τι εννοεί ο ποιητής...

Rock Summer 



Το καλοκαίρι η αλήθεια είναι πως δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια ως προς το rock look , παρ'όλα αυτά υπάρχουν λύσεις για την συγκεκριμένη επιλογή ! Ένα απλό jean shorts σε αποχρώσεις όπως μπλε -κόκκινο - μαύρο θα ταίριαζε τέλεια με μία t-shirt με στάμπα από κάποιο rock συγκρότημα . Ακόμη , τα αξεσουάρ παίζουν μεγάλο ρόλο στο συγκεκριμένο outfit . Ένα καπέλο σε μαύρη απόχρωση θα ήταν ιδανικό...

...φυσικά και δεν ξεχνάμε τα jumpsuits σε μαύρη ή γκρι απόχρωση που αποτελούν must have κομμάτι για το καλοκαίρι ! Ξέρω τι σκέφτεσαι ! Αρβυλάκι το καλοκαίρι ;; Και όμως φοριέται , ειδικότερα τις βραδινές ώρες του καλοκαιριού που η θερμοκρασία αρχίζει και πέφτει (μην σκάσουμε κιόλας ) . Τόλμα την αλλαγή ;)




Ένας συνδυασμός που λατρεύω τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το total black ! Ναι και όμως ! Αγαπάω τα μαύρα φορέματα σε συνδυασμό με glatiator σανδάλια σε μαύρη απόχρωση ! Φυσικά ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια θα ολοκλήρωναν δυναμικά το look !


Δερμάτινο το καλοκαίρι ; Η απάντηση είναι φυσικά και ναι ! Πάντα όμως σε μικρή επιφάνεια ! Ένα μαύρο φόρεμα με τιράντες θα μπορούσε να φορεθεί άνετα τους καλοκαιρινούς μήνες με ένα δερμάτινο τοπάκι ! Η μόδα δεν έχει περιορισμούς ...τόλμα !

Ακόμη και τα floral φορέματα αποτελούν rock πινελιά ! 

Εννοείτε πως δεν ξεχνάω το αγαπημένο φουλάρι ! Μπορείτε να το φορέσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ! Στο λαιμό , στα μαλλιά , στα χέρια ...Don't forget ..we are rock girls !


GIVE ME A REASON TO ROCK YOU ...